Live on stage: And They Spoke in Anthems

Vijf jaar na het unaniem bejubelde ‘June’ heeft And They Spoke in Anthems eindelijk een opvolger klaar: ‘Money Time’. De wereld waarover hij zijn licht laat schijnen, verandert nu eenmaal sneller dan dat frontman Arne Leurentop kan schrijven. En wat hij schrijft komt ongeveer hierop neer: de wereld is om zeep, maar laat ons allemaal doen alsof er nog hoop is.

Het optreden in novonov is een try-out, maar ter voorbereiding heeft And They Spoke in Anthems begin november alvast het voorprogramma verzorgd van Echo & The Bunnymen in Berlijn, Utrecht, Antwerpen en Parijs (Bataclan).

Live krijgt Arne Leurentop ditmaal gezelschap van Maarten Flamand (The Antler King / Elefant) en Jan Dhaene (Ansatz der Machine).

Wanneer: Vrijdag 16 november om 21u.
Waar: novonov, AntwerpseSteenweg 61
Prijs: Gratis

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.