Aangepaste reisweg tram 4

Tram 4 kan niet keren op de Groenplaats tijdens de Winter van Antwerpen. Daarom volgt de tram tot en met 21 januari 2019 een grote lus in het centrum. Richting Groenplaats is de reisweg normaal, richting Hoboken rijdt de tram via Mechelseplein, Nationale Bank en Leien.

Keerlus buiten gebruik
Tot het einde van de werken aan de Guldenvliesstraat in het voorjaar, blijft tram 4 ingekort tot aan de Groenplaats. Normaal keert de tram dan terug via de keerlus op het plein. Maar tijdens de ‘Winter van Antwerpen’ komt er een ijspiste en een deel van de Kerstmarkt op de Groenplaats. De opbouw begint vanaf 19 november. Daarom is de keerlus buiten gebruik van 19 november tot en met 21 januari.

4_Centrumlus_tcm3-20787
http://www.delijn.be

Groenplaats blijft bediend
Tram 4 blijft wel rijden tussen Hoboken en de Groenplaats. In het centrum van Antwerpen volgt de tram een lusvormig traject. De reisweg naar de Groenplaats via het Museum en de Nationalestraat wijzigt niet. Op de Groenplaats zelf wordt de normale halte aan de zuidkant van het plein bediend (in feite de halte richting Silsburg). De tram moet wel een omleiding volgen richting Hoboken. Vanop de Groenplaats rijdt de tram via Schoenmarkt, Meirbrug, Huidevetterstraat, Lange Gasthuisstraat, Mechelseplein en Sint-Jorispoort naar de Nationale Bank. Van daaruit volgt lijn 4 de Leien naar de Bolivarplaats, waar de tram opnieuw aansluit op het normale traject richting Hoboken.

www.delijn.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.