Zoveel meer Hoboken zoekt… nog meer Hoboken

Omdat er zoveel te doen is in Hoboken en wij het gevoel hebben dat we met onze ploeg nog te veel missen zijn wij op zoek naar creatieve dorpsgenoten die graag vrijwillig willen meehelpen om Hoboken nog meer in de kijker te zetten.

Wat zoeken we?
We zoeken verenigingen die hun activiteiten willen delen met dorpsgenoten, mensen die graag met het fototoestel op pad gaan, personen die ervan houden om op een creatieve wijze te schrijven over Hoboken, activiteitenspotters die mee onze agenda willen aanvullen,…

Hoe kan u helpen?
Een reportage posten kan op twee manieren:

  • Door ons tekst en beeldmateriaal te bezorgen via e-mail. Onze redactie plaatst het dan online onder uw naam.
  • Door een inlog voor onze editor waardoor u zelf uw reportage kan aanmaken en wij na een eindcontrole uw bericht online plaatsen.

U kan uiteraard ook meehelpen als spotter. Dit kan gaan van activiteiten voor onze agenda, nieuwsitems tot verdienstelijke activiteiten, verenigingen en/of personen. Deze kan u ons steeds bezorgen via zoveelmeerhoboken@gmail.com.

Iets voor u?
Bent u de creatieveling die we zoeken om Hoboken nog zoveel leuker te maken? Of hebt u nog vragen? Laat het ons dan weten via zoveelmeerhoboken@gmail.com.

Hopelijk mogen we ook u binnenkort verwelkomen in ons team met een hart voor Hoboken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.