Ontdek jouw secundaire school op de Interessebeurs

Stedelijk Onderwijs stelt secundair aanbod voor in het Zuiderpershuis op zaterdag 26 januari

Nu alle Antwerpse secundaire scholen meestappen in het Meld Je Aan-systeem, kan de schoolkeuze zich voluit toespitsen op de inhoud: welke school past bij mijn talenten, bij mijn interesses? Het ruime aanbod van de 20 scholen van het Stedelijk Lyceum ontdek je op een interactieve manier op de Interessebeurs, op zaterdag 26 januari in het Zuiderpershuis.
De Interessebeurs is er voor leerlingen (en hun ouders) die binnenkort naar de secundaire school overstappen. Ook wie al in het eerste of tweede middelbaar zit en op zoek is naar een andere school of studierichting, is meer dan welkom.


Je maakt er kennis met 20 scholen en maar liefst 140 studierichtingen binnen de 5 studiedomeinen van het Stedelijk Lyceum. Een interactief parcours voert je van de oudheid naar de toekomst. Zo ontdek je waar je interesses liggen en welke studierichting bij je past. Je kan wetenschappelijke en technische proefjes doen en genieten van culinaire kunsten. Je kan je behendigheid, zorgzaamheid en taalgevoel testen en deelnemen aan allerlei creatieve workshops.


Leerkrachten, leerlingbegeleiders en medewerkers van de verschillende middelbare scholen, alsook van het deeltijds onderwijs en het CLB staan klaar om al je vragen te beantwoorden.
Op de Interessebeurs zal iedere stedelijke secundaire school uitleggen hoe ze omgaat met de modernisering van het secundair onderwijs: welke opties zal de school aanbieden, waar liggen de focus en de accenten?


Waar: Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen
Wanneer: Zaterdag 26 januari 2019. Welkom vanaf 10 uur. De deuren sluiten om 15 uur
Voor leerlingen (en ouders) van het vijfde leerjaar tot en met het tweede middelbaar

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.