Ik weet wat je deed

In het mooie kasteel Sorghvliedt werd vrijdagavond de eerste thriller van Viviane Gerits voorgesteld. Na twee feelgood romans en een paar kortverhalen achtte zij de tijd rijp om iets anders uit te werken. Het werd een thriller.

Ik weet wat je deed is het verhaal van een doordeweeks gezin: Jef, Mia en hun zoon Tim. Jef en Mia zijn ruim twintig jaar gelukkig getrouwd en dan gebeurt wat niemand voor mogelijk hield: Jef gaat vreemd met een jonge vrouw die voor hetzelfde bedrijf als hij werkt. Wat nu? Moet hij zwijgen of alles aan Mia opbiechten? Hij neemt een beslissing…De gevolgen zijn niet te overzien.

Viviane Gerits (¬į1956) werd geboren in Antwerpen en studeerde gezinswetenschappen en gezondheidspsychologie en werkte in de sociale sector. Haar debuutroman Hond in een kegelspel (2015) speelt zich deels af in Veneti√ę. In haar tweede roman Witte zwanen, grijze zwanen (2016) brengt de auteur ons naar Friesland. Ik weet wat je deed speelt zich naast je deur af. Dat maakt het mee zo intrigerend: Mia en Jef zouden je buren kunnen zijn.

Zoals bij haar vorige boeken maakte Viviane ook deze keer zelf de coverfoto.

Ik weet wat je deed telt 199 blz. en is uitgegeven bij Ambilicious.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.